MedWatch

Sanofi melder franske fyringer

Den franske medicinalkoncern Sanofi meddeler nu fagforeningerne i hjemlandet, at man er på vej til at nedlægge markant antal stillinger i de kommende år.

Franske Sanofi tager nu konsekvensen af, at den store medicinalkoncern ser et knapt så stærkt salg indenfor især diabetesdivisionen og har nu ifølge Bloomberg News meldt fyringer i hjemlandet.

Sanofi har således meddelt fagforeningerne, at man har planer om at skære 600 arbejdspladser i hjemlandet over tre år. De fleste af de 600 skulle kunne findes gennem frivillige fratrædelser og tidlig pension. Sanofi beskæftiger omkring 110.000 mennesker globalt, hvoraf en fjerdedel er i Frankrig - godt 27.000.

Udover de 600 stillinger så vil i alt 296 forsknings- og udviklingsstillinger, der ellers skulle besættes i Frankrig, blive elimineret.

Den nye topchef, Olivier Brandicourt, der overtog i april, havde allerede tidligere bebudet en trimning af selskabet, der er produktet af snesevis af opkøb.

Nedskæringer er tilsyneladende på programmet i Sanofi

Sanofi-topchef rusker op - lancerer helt ny strategi

Medie: Sanofi fyrer forskere

Sanofi skærer massivt ned i stillingerne

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier