MedWatch

Sanofi melder franske fyringer

Den franske medicinalkoncern Sanofi meddeler nu fagforeningerne i hjemlandet, at man er på vej til at nedlægge markant antal stillinger i de kommende år.

Franske Sanofi tager nu konsekvensen af, at den store medicinalkoncern ser et knapt så stærkt salg indenfor især diabetesdivisionen og har nu ifølge Bloomberg News meldt fyringer i hjemlandet.

Sanofi har således meddelt fagforeningerne, at man har planer om at skære 600 arbejdspladser i hjemlandet over tre år. De fleste af de 600 skulle kunne findes gennem frivillige fratrædelser og tidlig pension. Sanofi beskæftiger omkring 110.000 mennesker globalt, hvoraf en fjerdedel er i Frankrig - godt 27.000.

Udover de 600 stillinger så vil i alt 296 forsknings- og udviklingsstillinger, der ellers skulle besættes i Frankrig, blive elimineret.

Den nye topchef, Olivier Brandicourt, der overtog i april, havde allerede tidligere bebudet en trimning af selskabet, der er produktet af snesevis af opkøb.

Nedskæringer er tilsyneladende på programmet i Sanofi

Sanofi-topchef rusker op - lancerer helt ny strategi

Medie: Sanofi fyrer forskere

Sanofi skærer massivt ned i stillingerne

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier