MedWatch

Medie: Aktionær vil splitte J&J

Stærke kræfter arbejder angiveligt hen i mod at splitte amerikanske Johnson & Johnson op i tre separate divisioner.

Står det til aktionær i Johnson & Johnson Artisan Partner skal der ske store forandringer hos J&J. Ifølge Reuters arbejder aktionæren, der har en 480 mio. dollars stor position i KJ&J, blandt andet på at få splittet selskabet op i tre separate virksomheder for henholdsvis forbrugerprodukter, medicinal og medicinsk udstyr. Ved at gøre divisionerne til egne selskaber håber Artisan at frigøre op til 90 mia. dollars i selskabets værdi (EV), siger kilder.

Samtidig har Reuters fået adgang til dokumenter, hvor Artisan foreslår at udskifte bestyrelsesmedlemmer og at gennemgå standarder for cheflønninger og regnskabsaflæggelse.

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier