MedWatch

Shkreli reddet på målstregen

Martin Shkreli skulle i dag have mødt i Senatet i Washington for at forklare hans eksorbitante prisforhøjelser på medicin, men weekendens dårlige vejr i USA kom til ham til undsætning.

Han har slået sig i tøjret, men hjælpen kom fra en uventet kant.

Den tidligere medicinalboss for Turing, Martin Shkreli, skulle i dag tirsdag have stillet op i det amerikanske senat i forbindelse med en lang række høringer om opskruede medicinalpriser. Men på grund af weekendens snestorm har senatet nu udskudt høringen af Shkreli til 4. februar. Det skriver FierceBiotech.

Det har været uvist, om den forhadte Shkreli overhovedet ville dukke op til høringen. Den 32-årige tidligere medicinalchef blev anholdt i december og sigtet for svindel med værdipapirer, og han har via sin advokat påberåbt sig ”the fifth amendment”, som er en paragraf i USA's forfatning, der tillader en person at lade være med at vidne mod sig selv i en straffesag.

Senatet har dog afvist Shkrelis forsøg på at undgå at stille op og forklare, hvorfor han som chef for Turing fra den ene dag til den anden hævede prisen med over 5.000 pct. på det gamle lægemiddel Daraprim, som Turing havde opkøbt.

Shkreli på kollisionskurs med senatet

Shkreli på udkig efter nye advokater

Shkreli skal møde i senatet og afgive forklaring om prisforhøjelser

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier