MedWatch

Nedskæringer er tilsyneladende på programmet i Sanofi

Den franske medicinalkoncern Sanofi vil eftersigende snart annoncere en række signifikante nedskæringer i deres arbejdsstyrke. Det er særligt selskabets besværligheder inden for diabetes, der ligger bag.

Ifølge en række unavngivne kilder, så er franske Sanofi på vej med en større nedskæringsrunde blandt koncernens medarbejdere. Hvis rygterne viser sig at holde stik, så kommer meldingen inden den 9. februar, når selskabet fremlægger sin årsrapport. Det skriver Biospace.

Nedskæringerne skal være et led i den nye adm. direktørs strategi for at vende den seneste tids negative udvikling i koncernen. Tilbage i november sagde adm. direktør, Oliver Brandicourt, at man skulle fokusere på at bygge en portefølje op om områder, hvor man kunne vinde, så man kunne skabe ”en mere strømlinet og ansvarlig organisation.”

Det er særligt diabetesområdet, hvor det er gået mindre godt for Sanofi i det seneste stykke tid, blandt andet på grund af øget konkurrence mod den mangeårige bestseller Lantus. Selskabets ledelse har allerede meldt, at salget inden for diabetes forventes at falde med omkring 7 pct. i 2015 og fortsat falde helt ind i 2018. Derfor har Sanofi blandt også kastet op mod 6 mia. efter nye diabetesprodukter, som skal hjælpe selskabet med at tage kampen op mod de primære rivaler, Eli Lilly og danske Novo Nordisk.

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier