MedWatch

Genmab vinder informationspris

Finansforeningen tildeler Genmab Spcialprisen ved den årlige prisuddeling, som hædrer god kommunikation til de finansielle markeder.

Genmab udmærker sig i sin kommunikation til investorer og andre på de finansielle markeder, mener Finansforeningen. Ved sin årlige nytårsmiddag har foreningen tildelt Genmab Specialprisen.

Den gives til en børsnoteret virksomhed, "som har gjort en særlig informationsindsats på et afgrænset område. Prisen tildeles som anerkendelse for en særlig indsats med hensyntagen til selskabets ressourcer og størrelse," ifølge foreningens hjemmeside.

"Genmab tildeles Specialprisen 2015 for en særlig god indsat fsa. opstilling af målsætninger for det kommende år samt opfølgning herpå. I flere år har Genmab leveret en checkliste for det kommende års nyhedsstrøm, som hjælper finansmarkedets aktører til at vurdere vigtigheden af nyheder i en branche, som ellers kan være vanskelig at bedømme," skriver Finansforeningen i en pressemeddelelse.

DSV vinder hovedprisen.

Finansforeningen har mere end 40 år på bagen og har over 1.600 medlemmer i Danmark, der alle beskæftiger sig med finans og investering.

 

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier