MedWatch

Endnu et muskelsvindsmiddel får afslag af FDA

For anden gang på en uge har de amerikanske sundhedsmyndigheder afvist en registreringsansøgning på en lægemiddelkandidat til behandling af muskelsygdommen Duchennes muskeldystrofi.

Godkendelserne hænger ikke løst hos de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i øjeblikket. I hvertfald ikke når det kommer til lægemidler til behandling af muskelsvindsygdommen Duchennes muskeldystrofi. Det skriver FierceBiotech.

For anden gang på under en uge har FDA afvist en registreringsansøgning på et muskelsvindmiddel. Den første faldt til Biomarin, og nu må konkurrenten Sarepta Therapeutics også bide i det sure æble, efter myndighederne har afvist selskabets registreringsansøgning på lægemiddelkandidaten eteplirsen. Sarepta modtog i august det såkaldte "priority review", og stod til at få en afgørelse senest 26. februar i år.

FDA har haft studierne 201/202 under lup, og har blandt andet påpeget mangler som manglende placebodata til at sammenligne med eteplirsen, ligesom en gå-test blev afskrevet som upålidelig.

Boston-selskab får FDA-medvind i kapløp

Biotekselskab i kreativ manøvre overfor FDA

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier