MedWatch

Indisk koncern vil spille større rolle i USA

Den indiske kopimedicinkoncern Cipla vil med afsæt i en lang række lanceringer forsøge at tage en markant større bid af det amerikanske medicinalmarked frem mod 2020.

Indiske Cipla kan ikke klandres for ikke at have ambitioner. Generikaselskabet vil ifølge FiercePharmaAsia med udgangspunkt i en lang række lanceringer udvide sin markedsandel på det amerikanske marked, så man i 2020 når op på en fjerdedel af markedet.

Selskabet har således planer om at tildele flere F&U-ressourcer specifikt til Nordamerika, hvor man har store forventninger indenfor især det respiratoriske område, onkologi og HIV.

Overfor investorer oplyste Cipla, at man i øjeblikket har 200 lægemidler under udvikling, hvoraf top-50 har potentialet til at indbringe selskabet mere end 30 mia. dollars i indtjening. Endvidere fortalte man, at man har planer om at indsende mellem 10 og 15 ansøgninger til FDA på nye generikalægemidler.

Indisk medicingigant styrker sin position i USA

Kopikæmpe i indisk infight med Novartis

Indere lancerer kopi af GSK-blockbuster

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier