MedWatch

Første topchef ryger efter Shire-opkøb

Det står nu klart, at Baxaltas adm. direktør ikke bliver en del af Shire, efter at det irske selskabs opkøb af Baxalta er blevet en realitet.

Det tog kun én dag, efter at Shire havde offentliggjort opkøbet af amerikanske Baxalta, før den første store aktør måtte forlade scenen. For ifølge BioSpace siger Baxaltas topchef Ludwig Hantson farvel, så snart opkøbet er endelig faldet på plads.

Hantson har stået i spidsen for Baxalta i de seks måneder, der er gået, siden Baxalta blev spundet ud af Baxter. Før han blev adm. direktør for Baxalta, var Hantson præsident for Baxters biovidenskabelige division.

Mandag blev det offentliggjort, at de månedlange forhandlinger om Shires overtagelse af Baxter var kommet til ende med en knap 220 mia. kr. stor pris for Baxalta. Købet forventes gennemført i midten af 2016. Der er endnu ikke offentliggjort noget om nogen andre dispositioner i forhold til Baxaltas medarbejdere.

Shire har opkøbt Baxalta

Symphogen-aftale kan være del af Shire-kur

Shire nærmer sig gigantisk amerikansk opkøb

Shire-kontanter får Baxalta til forhandlingsbordet

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier