MedWatch

Nordea: Markedet undervurderer Bavarian-vaccine

Børsmarkedet undervurderer ifølge Nordea Bavarians portefølje af vacciner, hvor især én kandidats potentiale bør udløse en markant højere kurs end den nuværende.

Står det til Nordea Markets, så burde det danske biotekselskab Bavarian Nordic have en aktiekurs, som er markant højere end de 322, den ligger på kl. 13.30 tirsdag.

For banken mener ifølge Børsen, at aktiemarkedet undervurderer potentialet i Bavarian Nordics portefølje af lægemidler mod infektionssygdomme, og det gælder i særlig grad RSV-vaccinen.

”Baseret på vores foreløbige model og peer-gruppeanalyse, kan RSV-aktivet tilføje 200 kr. pr. aktie oven i værdiansættelsen,” skriver Michael Novod, medicinalanalytiker i Nordea Markets, der har en købsanbefaling og et kursmål på 437 for det danske selskab.

Lægemiddelkandidaten til behandling af RSV er stadig i den meget tidlige fase - selskabet meddelte i august sidste år, at man nu var klar til at gå fase 1 - men ifølge Michael Novod kan produktet være en "væsentlig kurstrigger", idet sammenlignelige selskaber med aktiver i fase 2 og fase 3 er vurderet til cirka 2 mia. dollars.

Bavarian klar til at teste ny vaccine i mennesker

Bavarian vil selv

EU-lån skal holde Bavarian inde i kapløbet

Nye direktører og selvtillid hos Bavarian

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier