MedWatch

Nordea: Der er plads til endnu højere Genmab-kurs

Genmab havde noget af en himmelflugt på børsen sidste år, men ifølge Nordeas chefrådgiver kan den stadig fortsætte opad.

Aktierne i biotekselskabet Genmab har mere i sig på trods af, at aktien steg med hele 150 pct. sidste år.

Det mener chefrådgiver i Nordea Michael Borre.

"Vi ser stadig kurspotentiale i Genmab, men før du køber, skal du gøre dig klart, at der er tale om en højrisikoaktie, hvor langt hovedparten af værdien endnu udgøres af et enkelt produkt, nemlig daratumumab mod knoglemarvskræft," vurderer Michael Borre over for Ritzau Finans.

Genmab fik sidste år godkendelse af sit vigtigste lægemiddel daratumumab mod knoglemarvskræft. Produktet er allerede på markedet i USA via samarbejdspartneren Johnson & Johnson.

Genmab giver storinvestor julelys i øjnene

Endnu en milepæl i DuoBody-samarbejdet for Genmab

Nyt kræftmiddel sikrede Genmab topplacering i C20

Forsiden lige nu

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier