MedWatch

Darzalex-data er publiceret i The Lancet

Dataen fra Genmabs fase 2-studier med Darzalex er nu også blevet publiceret i det videnskabelige tidsskrift, The Lancet.

Genmab oplyser, at data fra fase 2-studiet med daratumumab er blevet offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift, The Lancet.

Der er tale om data, der viser lovende effekt i behandlingen af patienter med myelomatose også kaldet knoglemarvskræft.

Data blev præsenteret i forbindelse med årsmødet i den amerikanske kræftforening, American Society of Hematology, i december.

Daratumumab fik markedsføringstilladelse i USA i november sidste år og markedsføres under navnet Darzalex.

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier