MedWatch

Bavarian Nordic vil foretage aktiesplit

Det danske biotekselskab Bavarian Nordic følger annonceringen om en muligt kommende amerikansk børsnotering, hvor selskabet har sat loftet på 86,25 mio. dollars, op med et aktiesplit i det amerikanske.

Efter at Bavarian Nordic mandag oplyste, at det har indsendt en ansøgning om børsnotering og et offentligt udbud af American Depositary Shares (ADS'ere) i USA, følger selskabet tirsdag op ved at fortælle, at det vil ske i et aktiesplit i forholdet 3:1.

Det fremgår af en meddelelse, som Bavarian Nordic har sendt til fondsbørsen.

Selskabet vil ændre forholdstallet for sine ADS'er, som i øjeblikket handles over the counter i USA, fra at være én ADS for hver én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr. til at være tre ADS'er for hver én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr.

"Denne ændring i forholdstallet svarer reelt til et split på 3:1 i ADS'erne," lyder det i meddelelsen.

"Hver ADS repræsenterer i øjeblikket én underliggende aktie i Bavarian Nordic à 10 kr. Efter ændringen i forholdstallet vil hver ADS repræsentere en tredjedel underliggende aktie i Bavarian Nordic à 10 kr., og tre ADS'er vil samlet repræsentere én aktie i Bavarian Nordic à 10 kr.," fortsætter Bavarian Nordic.

Registreringsdatoen for ændringen i ADS-forholdstallet er 15. januar 2016, og ikrafttrædelsesdatoen for ændringen i ADS-forholdstallet er 19. januar 2016.

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier