MedWatch

Genmab-konkurrent dykker på børsen

Det amerikanske finanshus JPMorgan nedjusterer bitekselskabet Morphosys, der star til at blive en af Genmabs konkurrenter.

Det tyske biotekselskab Morphosys, der potentielt kan blive blandt Genmabs konkurrenter, taber terræn på Frankfurt-børsen i kølvandet af en nedjusteret anbefaling fra JPMorgan Chase.

Ifølge Bloomberg News har den amerikanske storbank sænket anbefalingen af Morphosys til "neutral" fra "overvægt". Samtidig er kursmålet skåret til 66 euro fra 87 euro. Årsagen til nedjusteringen fremgår ikke af Bloomberg.

Aktien i Morphosys falder tirsdag med 6,6 pct. til 52,38 euro.

Morphosys' pipeline tæller lægemiddelkandidaten, MOR202, der ligesom Genmabs Darzalex tilhører klassen af CD38-antistoffer. MOR202 er dog ikke så langt fremme udviklingsmæssigt som Darzalex, der fik markedsføringstilladelse i USA i november sidste år.

Danske: Genmab-middel tromler modstand ned

Tysk biotekselskab dykker 13 pct. efter regnskab

Morphosys' blødersamarbejde med Bayer når milepæl

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier