MedWatch

Farmaselskaber kan være med til at løfte biotek i 2016

I 2016 ventes opkøb igen at kunne understøtte bioteksektoren.

Det amerikanske finanshus J.P.Morgan forudser i en prognose for 2016, at se flere innovationsdrevne aftaler i bioteksektoren, fordi medicinalkoncernerne har flere penge og behov for vækst. Det skriver dagbladet Børsen.

Hos Novo Nordisk afviser Lars Rebien, adm. direktør i Novo Noridsk dog, at der kommer større opkøb fra hans hånd, men formentlig en række mindre.

I Novo A/S, der har en målsætning om større opkøb er man lidt betænkelige over prisniveauet i branchen.

”Life science-selskaber er højt vurderet i øjeblikket generelt set. Som investor er det måske tidspunktet, hvor man skal se sig ekstra godt omkring for at finde det rigtige,” siger Eivind Kolding, adm. direktør i Novo A/S til Børsen.

Novo Seeds og Lundbeckfond Emerge i fælles satsning

Novo Fondens direktør: "Det her handler bestemt ikke om at kaste med sten på nogen, men jeg synes, at vi i Danmark halter bagud"

Life science-handler bag nyt rekordår for M&A

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier