MedWatch

Bavarian vil hente kapital i USA

Bavarian Nordic har indsendt en ansøgning om en decideret notering på den amerikanske Nasdaq-børs. Det danske biotekselskab vil bruge midlerne til at accelerere dets pipeline af lægemiddelkandidater og udvide selskabets produktionskapacitet.

Bavarian Nordic vil sikre sig kapital til, at man mere aggressivt kan forfølge udviklingen af selskabets egen pipeline og udvide sin produktionskapacitet.

Bavarian fik tilbage i 2013 noteret American Depositary Receipts, ADR'ere, på den amerikanske børs, og det er nu en opgradering af disse til en decideret ADS-notering på børsen i USA, der er på tale.

"Hvis ADS-udbuddet gennemføres, forventer Bavarian Nordic at anvende provenuet fra udbuddet til at fremskynde sin pipeline af kommercielle vacciner, herunder selskabets CV-301 cancerimmunterapi og MVA-BN RSV-program, samt til eventuelt at udvide sit eksisterende produktionsanlæg, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

Hvis ADS-udbuddet gennemføres har man bemyndigelse til at forhøje aktiekapitalen med op til 2,77 mio. aktier svarende til op til 10 pct. af den nuværende aktiekapital. Indtil nu er hverken tidsplanen for noteringen, udbuddets størrelse eller afregningskursen dog besluttet.

Bavarian: Der er sket et niveauskifte

Bavarian Nordic indgår HPV-samarbejde med Janssen

Bavarian vil skabe et vaccineselskab

Bavarian går på børsen i USA

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier