MedWatch

Indisk virksomhed ændrer pillefarve efter retssag

Et indisk kopiselskab, der har lavet en generisk version af AstraZenecas lilla piller mod halsbrand, har valgt at ændre farve på kopipillen efter at have tabt en amerikansk retssag.

Den indiske kopivirksomhed Dr. Reddy kommer ikke længere til at markedsføre en generisk version af AstraZenecas (AZ) halsbrandpille Nexium i to nuancer af lilla som hidtil.

Det skriver The Wall Street Journal.

Relanceringen af den generiske pille - og dermed farveændringen - kommer efter en amerikansk retssag, hvor AZ anklagede Dr. Reddy for at krænke deres varemærke. Retssagen faldt ud til AZ's fordel. Fremover vil Dr. Reddys generiske version af Nexium bestå af en lyseblå hætte og en mørkere blå kapsel.

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier