MedWatch

Endo dropper impotenspartner

Det irske medicoselskab Endo sluttede 2015 med at droppe to samarbejdsaftaler. Blandt andet må et amerikansk selskab, der har udviklet et lægemiddel mod impotens, lede efter en ny partner.

To selskaber fik en noget tvivlsom nytårsgave af det irske medicoselskab Endo. Medicoselskabet valgte nemlig at droppe to kommercielle samarbejdsaftaler.

Det skriver BioSpace.

Blandt andet må amerikanske Vivus nu kigge sig om efter en anden partner for lægemidlet Stendra til behandling af erektil dysfunktion, hvor Endo indtil videre har haft de amerikanske salgsrettigheder. Aftalen mellem Endo og Vivus slutter den 30. juni i år.

Også canadiske Acerus Pharmaceuticals Corporation er blevet droppet af irerne. Acerus, der har udviklet lægemidlet Natesto til behandling af nedsat produktion af testosteron (hypogonadisme), havde en aftale med Endo, hvor sidstnævnte havde de kommercielle rettigheder i USA og Mexico. Denne aftale slutter også den 30. juni 2016.

Forsiden lige nu

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Novo Nordisks ingeniørselskab NNE har fået ny landechef i USA, efter den tidligere landechef sagde op for at blive finansdirektør i den danske allergikoncern ALK. Vedkommende er hentet i Novo-familien.

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier