MedWatch

Amerikansk sundhedsforsikringsselskab skifter leverandør

Kampen er skarp mellem de amerikanske pharmacy benefit managers, som forhandler priser med medicinalindustrien og er mellemled til forsikringsudbyderne.

Senest har forsikringsselskabet WellCare Health Plans, der forsikrer omkring 3,8 mio. amerikanere valgt at skifte sin pharmacy benefit manager fra United Health Corp’s Optum Rx til CVS Health Corp. Det skriver Reuters.

CVS er USA's anden største pharmacy benefit manager. Wellcare handlede for 3,7 mio. dollars altså for over 25 mio. kroner med CVS i tredje kvartal sidste år.

Prispresset på medicin vil øges i USA

Express Scripts vil bruge milliarder på to nye kolesterolmidler

Få patienter får adgang til ny kolesterolmedicin i USA

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier