MedWatch

Klinisk nedtur får hedgefondchef på banen

En amerikansk hedgefondmilliardær har kastet sin kærlighed over et amerikansk biotekselskab efter en klinisk nedtur.

Den amerikanske hedgefondmilliardær Steven A. Cohen har set en mulighed i det amerikanske biotekselskab Chimerix.

Hans selskab Point72 Asset Management, der tidligere var kendt under SAC Capital Advisors, er således ifølge MarketWatch blevet storaktionær i biotekselskabet med en ejerandel på 5,3 pct.

Det træk kommer i kølvandet fra, at selskabets første fase 3-studie med hovedaktivet brincidofovir endte med en eklatant fiasko. Man undersøgte det antivirale middel til forebyggelse af CMV i de første 24 uger efter en hæmatopoietisk stamcelletransplantation (knoglemarv), men i løbet af de sidste 10 uger, da patienterne var taget af behandlingen, skød tilfældene af CMV op og oversteg kontrolgruppen. Dødsfald i den antivirale del oversteg også dødeligheden i kontrolgruppen.

Den begivenhed fik aktien til at falde med 79 pct., og her så Steven A. Cohen altså en mulighed for at slå til.

Fase 3-nederlag til amerikansk biotekselskab

Mediemøller maler selskabers omdømme

Forsiden lige nu

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Novo Nordisks ingeniørselskab NNE har fået ny landechef i USA, efter den tidligere landechef sagde op for at blive finansdirektør i den danske allergikoncern ALK. Vedkommende er hentet i Novo-familien.

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier