MedWatch

KaloBios appellerer beslutning om afnotering, men er på vej mod konkurs

Efter direktørs anholdelse har KaloBios fået en advarsel om, at selskabet bliver afnoteret på Nasdaq. KaloBios har appelleret, men er ved at falde fra hinanden.

(opdateret 15:35 med oplysninger om konkursbegæring)

KaloBios Pharmaceuticals, hvor den berygtede 32-årige Martin Shkreli var direktør indtil sin anholdelse før jul, har nu appelleret Nasdaqs beslutning om at afnotere selskabet fra børsen.

Det oplyser virksomheden i en meddelelse ifølge FirstWordPharma.

Alle stikker af

Det står ellers skralt til i virksomheden, hvor den ene efter den anden skynder sig væk. Ifølge mediet BioSpace forlod to af Shkrelis forbindelser Tom Ferandez of Marek Biestek i søndags ledelsen af selskabet. Finansdirektøren og selskabets revisionsfirma har også kappet forbindelserne til KaloBios. Før dem forlod EY – tidligere Ernst og Young – virksomheden, da Shkreli tog over som direktør.

Shkrelis anholdelse har desuden fået University of California ved Davis og Moffit Cancer Center i Florida til at trække sig fra et planlagt fase 1-forsøg med et cancerpræparat fra KaloBios’ pipeline.

Samtidig har selskabet lidt overraskende også ifølge CNBC valgt at indgive en konkursbegæring til de amerikanske børstilsynsmyndigheder samme dag, som man altså appellerede Nasdaqs beslutning om at afnotere selskabet fra børsen.

Nasdaq vil afnotere KaloBios efter Shkreli og Turing fyrer

Medicinalfirma fyrer svindel-mistænkt topchef

Medicinalfirma fyrer svindel-mistænkt topchef

Forsiden lige nu

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Novo Nordisks ingeniørselskab NNE har fået ny landechef i USA, efter den tidligere landechef sagde op for at blive finansdirektør i den danske allergikoncern ALK. Vedkommende er hentet i Novo-familien.

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier