MedWatch

Dansk biotekselskab får over 700 danske investorer på to måneder

Et dansk biotekselskab, der er noteret på AktieTorget i Sverige, har de sidste måneder oplevet et sandt stormløb af danske investorer.

Flere danske investorer har de seneste måneder fået øjnene op for det danske biotekselskab Saniona, der er noteret på AktieTorget i Sverige. I følge Dagbladet Børsen har selskabet fået 786 nye danske investorer på to måneder - tilbage i september havde Saniona "blot" 74 danske private investorer.

Hos Saniona er man ikke bekymret for, at det også pludselig kan gå den anden vej igen.

"Nej, vi er ret overbeviste om, at vi har en meget spændende fremtid foran os, og vi har mange kurstriggere de næste seks til 12 måneder, så derfor komme der et nyhedsflow, der kan bibeholde den høje omsætning i aktien,” siger Thomas Feldthus, medstifter og økonomidirektør i Saniona, til Børsen.

Den store interesse har også givet mere blod på tanden, og selskabet melder, at man i løbet af 2016 forlader AktieTorget til fordel for den store børs i Stockholm.

Saniona får grønt lys til fase 2 i USA

Saniona i mål med kapitaljagt

Saniona modtager milepælsbetaling

Saniona vil gå i klinikken tidligere end ventet

Forsiden lige nu

”Jeg har altid haft købmandsgenet i mig"

Karrierevejen: Trods et tidligt karriereønske om at blive chauffør i den lokale bogbus er Pernille Hyldgaard nu havnet hos Coloplast i marketingafdelingen som director of consumer marketing & activation efter job hos blandt andre B&O og Royal Copenhagen. Hendes bedste karriereråd er at tage det roligt. Så skal tingene nok komme.

Amplifon vil sælge produkter under eget navn i 2018

Italienske Amplifon, verdens største forhandler af høreapparater, vil have produkter under eget navn, og arbejder nu sammen med tre af verdens største høreapparatkoncerner om at lave produkter til Amplifons portefølje. (Opdateret 10.50)

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier