MedWatch

Novo Ventures-selskab misser målet

Det amerikanske biotekselskab Otonomy, der er delvist ejet af Novo Ventures, nåede ikke helt målet i et fase 2b-studie, men ledelsen vælger alligevel at fortsætte videre ind i den næste fase.

Lige ved og næsten. Sådan gik det for det amerikanske børsnoterede biotekselskab Otonomy, der er ved at udvikle et middel mod Menières sygdom, som er karakteriseret ved svimmelhed, høretab og tinnitus.

I et fase 2b-studie ramte selskabet, der er delvist ejet af Novo Ventures og som hentede 100 mio. dollar ved dets børsnotering i august 2014, ikke helt målet ifølge FierceBiotech.

Kandidaten OTO-104 opnåede ikke den nødvendige statistiske signifikans i det primære endemål, som var at reducere det gennemsnitlige antal af svimmelhedsanfald, men var tæt på, og samtidig opnåede man statistisk signifikans i de sekundære mål, som var at sænke netto antal af svimmelhedsanfald hændelser og at reducere deres sværhedsgrad.

Derfor holder selskabets ledelse et møde med FDA for at diskutere resultaterne og holder fast i at lancere to fase 3-forsøg i Menières ved årets udgang.

Markedet sender dog aktien ned med 18 pct.

Novo-selskab blandt årets bedste børsnoteringer

Novos øreselskab henter stort trecifret millionbeløb

Novos øre-selskab henter ny kapital

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier