MedWatch

Bestyrelsesmedlemmer i ALK køber aktier for 1,18 mio kr

To medlemmer af ALK-bestyrelsen har benyttet en aktieemission i forbindelse med selskabets nye strategiplan til at øge deres andel af aktier i den danske allergi-virksomhed.

Lene Skole har erhvervet sig yderlige 600 aktier i ALK til en samlet pris på 440.925 kr.

Lene Skole og Steen Riisgaard, der er medlemmer af bestyrelsen hos ALK, har købt aktier i selskabet for en samlet pris på 1,18 mio. kr.

Det oplyser ALK-Abelló i en meddelelse til fondsbørsen.

Lene Skole har erhvervet sig 600 aktier i selskabet til en samlet pris på 440.925 kr., mens Steen Riisgaard har betalt 742.920 kr. for 1000 aktier i selskabet.

Opkøbet kommer samme dag, som ALK har rejst næsten 700 mio. kr. via en accelereret bookbuilding-proces, hvor der er solgt nye A-aktier og nye B-aktier svarende til 10 pct. af den eksisterende aktiekapital.

Pengene skal bruges til at finansiere den strategiplan, som vaccineselskabet fremlagde mandag, hvor der lagt op til en investering på 1 mia. kr. for at få succes på det nordamerikanske marked.

Inden børsåbning torsdag var ALK-aktien faldet med 27 pct. siden offentliggørelsen af strategiplanen, men aktien tager torsdag revanche og stiger med 9,1 pct. til 743 kr.

ALK-boss: Finansieringen er på plads - nu skal vi lykkes med vores plan

ALK rejser knap 700 mio. kr.

ALK vil gennemføre udbud af 10 pct. nye aktier

 

Forsiden lige nu

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier