MedWatch

Genmab-chef: Analytikere undervurderer Darzalex

Bankernes analytikere er for konservative i deres vurdering af potentialet for Genmabs guldæg Darzalex, mener selskabets adm. direktør.

Trods et forventet gennemsnitligt topsalg for Darzalex mod knoglemarvskræft på samlet 56 mia. kr. blandt 20 analytikere, så mener Genmab-topchef Jan van der Winkel, at analytikerne er for konservative i deres estimater.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Analytikerne tager fejl på flere punkter, da de har for kort behandlingsvarighed med alt for få måneder indregnet, da de blandt andet ikke indregner vedligeholdelsesbehandlingen rigtigt," siger Jan van der Winkel til avisen.

Han peger på, at analytikerne i gennemsnittet venter en gennemsnitlig behandlingstid på 18-24 måneder, hvilket er langt under de godt 30 måneder, selskabet allerede oplever.

Genmabs egne, interne analyser viser et langt højere salgspotentiale for midlet, siger Jan van der Winkel ifølge avisen.

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier