MedWatch

Sanofi dropper vaccine efter skeptisk analyse

En uafhængig datakomité finder det ikke sandsynligt, at et forsøg med Sanofi-udviklet vaccine vil nå sit primære effektmål. Derfor skrinlægger Sanofi nu helt udviklingen.

En mulig vaccine mod clostridium difficile fra Sanofi vil ikke blive kommercialiseret.

Det oplyser den franske lægemiddelproducent, efter en uafhængig datakomité har analyseret foreløbige studiedata i en interimanalyse, og på den baggrund konkluderer, at midlet næppe vil nå studiets primære effektmål.

I stedet vil Sanofi fokuserer kræfterne på seks andre vaccinekandidater i virksomhedens pipeline.

Clostridium difficile er en bakterie, som forårsager diarré og tarmbetændelse, der især rammer svækkede ældre og kronisk syge patienter i behandling med antibiotika.

Clostridium Difficile, der findes i tarmen, behandles som regel med antibiotika, men det dræber også de sunde bakterier i tarmene, og dermed startes ofte en ond cirkel, hvor der ikke er nok gode bakterier til at holde Clostridium Difficile-bakterien stangen.

FDA-panel bakker op om middel mod alvorlig diarré

FDA giver genvej til Mercks diarrémiddel

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier