MedWatch

Genmabs topchef: Rivaler kan bare komme an

Jan van der Winkel, adm. direktør i Genmab, lader sig ikke skræmme af udsigterne til øget konkurrence til Darzalex.

Mens flere konkurrenter er ved at køre sig i stilling inden for behandlingen af knoglemarvskræft, hvor også Genmab med midlet Darzalex (daratumumab) er repræsenteret, får det ikke topchef Jan van der Winkel til at ryste på hånden.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Særligt de udenlandske finanshuse anser celleterapeutisk behandling som CAR-T som en mulig udfordrer til Darzalex, men van der Winkel tror ikke på det scenarie.

"CAR-T bliver reserveret til de meget syge patienter, som er vanskelige at behandle, og derfor er jeg slet ikke bekymret," siger han til Børsen, hvor han heller ikke levner mange chancer til Sanofis Isatuximab, der med Genmab-bossens ord "har tabt kampen om knoglemarvskræft".

Genmabs-aktien har i 2017 ikke oplevet samme vækst som de senere år og ligger aktuelt blot 1,9 pct. højere end kursen ved årets begyndelse.

Morphosys sælger rettigheder til Darzalex-rival til Kina

Darzalex er i top 5 over de mest vellykkede kræftlanceringer nogensinde

Mulig Darzalex-rival får genvej i både USA og Europa

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier