MedWatch

Orphazyme fremrykker aktiesalg og notering med en dag

Orphazyme har besluttet at lukke sit salg af nye aktier lidt før tid, da efterspørgslen er tilpas stor.

Nu er planen at stoppe med at tage imod tilbud på op til 3 mio. kr. - fra de mindre investorer - når tirsdag bliver til onsdag. De større, institutionelle investorer har til klokken 11 onsdag formiddag til at komme med deres bud.´

Derefter vil resultatet af udbuddet blive offentliggjort torsdag 16. november, som også ventes at blive første handelsdag for Orphazyme-aktierne på børsen i København.

Aktiesalget var oprindeligt planlagt at løbe til middag torsdag, så aktien kunne komme i handel fredag. Den tidligere lukning var dog nævnt som en mulighed.

"Den tidligere lukning skyldes, at den samlede efterspørgsel overstiger det forventede salg af nye aktier," skriver selskabet i en meddelelse.

Biotekselskabet Orphazyme planlægger at sælge i omegnen af 10 mio. aktier for mellem 64 og 80 kr. stykket. Pengene skal bruges til at finansiere de kommende års kliniske forsøg med lægemiddelkandidaten Arimoclomol.

Orphazyme får amerikansk særstatus

Orphazyme-stifter om børsnotering: Nu kan vi være med det sidste stykke

Ophazyme-næstformand: Ejerne har allerede taget de store risici

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier