Log ind

Danske: Aggressive Lilly presser Novo

COLOURBOX2695831.jpg Medicinal & Biotek:

Forskydninger hos den største sygekasse i USA inden for dækningen af insulinmidler viser ifølge Danske Capital, at Eli Lilly har vist sig at være mere aggressiv med rabatterne end først antaget. Det har allerede haft konsekvenser for Novo Nordisk, og nu venter man på adfærden hos en af selskabets andre rivaler.

Massiv kritik af FDA efter Sarepta-godkendelse

POLFOTO_51093541.jpg Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddelmyndigheder har godkendt et lægemiddel mod muskelsvind til trods for store bekymringer fra eksterne og interne eksperter. Det afføder stor kritik af myndighederne og kan åbne døren for godkendelser af lignende midler mod sjældne sygdomme på trods af begrænsede kliniske beviser.

MedWatch præsenterer Brancheanalysen 2016

Regnskab.jpg Medicinal & Biotek:

Har du fingeren på pulsen og ved, hvad der sker i den danske og internationale life science-sektor? Regnskaber og trends fra ind- og udland, telemedicinens bristede potentiale og meget mere præsenteres i MedWatch Brancheanalysen 2016. Analysen offentliggøres på morgenmøde, hvor EY fortæller om et skifte mellem USA og Europa, og Sydbank kaster lys over de danske life science-flagskabe.

GULDREGN
Pengeregn over Genmab-medarbejdere

Endnu er midlerne bundet i warrants, men værdien af incitamentsordningen i biotekselskabet Genmab er opsigtsvækkende. Og der er en potentiel pengeregn på vej til både bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere fra top til bund - også de forhenværende.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE