Log ind

Brexit: Tomrum truer dansk life science

Martin Dræbye Gantzhorn-red.jpg Medicinal & Biotek:

Den hårde exit fra EU, som Storbritanniens premiereminister Theresa May meldte ud tidligere på ugen, vil efterlade dansk life science i et juridisk tomrum. Allerede nu bør danske virksomheder overveje deres gøren og laden i landet, lyder det fra Martin Dræbye Gantzhorn, life science-ekspert hos Bech-Bruun.

Industrien holdt på pengene i 2016

penge7.jpg Medicinal & Biotek:

Efter et par fede år er den globale medicinal- og biotekindustri kommet ned på jorden igen, når det drejer sig om fusioner og opkøb, som var både færre og mindre end i årevis i 2016. Samtidig blev penge fra ventureindustrien fordelt på færre aktører sidste år.

Janssen: Derfor valgte Genmab os

Craig Tendler.jpg Medicinal & Biotek:

Genmab-midlet Darzalex har potentiale til at blive et af Janssens mest succesfulde lægemidler nogensinde, og den øverste chef for udviklingen af kræftlægemidler hos selskabet er ikke overraskende glad for samarbejdet, som han håber snart kaster flere succeser af sig.

Nyt antibiotikum måske på vej

petriskål forskning laboratorie Salmonellaudbrud.jpg Medicinal & Biotek:

Efter gode data er japanske Shionogi nu ved at forberede en ansøgning til FDA på et nyt antibiotikum. Nyheden kommer samtidig med, at amerikanske medier fortæller om en kvinde, der er død af en infektion med en bakterie, der var resistent mod alle typer antibiotika på markedet i USA.

Finanskæmpe håber på opkøb fra Lundbeck

POLFOTO_49373131.jpg Medicinal & Biotek:

Ifølge det amerikanske finanshus JP Morgan kan den stærkt forbedrede indtjening hos Lundbeck resultere i to forskellige scenarier for den danske medicinalkoncern, hvor håbet er, at Lundbeck vil bruge penge på at styrke pipelinen. Samtidig er der en forhåbning om, at selskabet snart løfter sløret for den tidlige del af pipelinen.

GULDREGN
Pengeregn over Genmab-medarbejdere

Endnu er midlerne bundet i warrants, men værdien af incitamentsordningen i biotekselskabet Genmab er opsigtsvækkende. Og der er en potentiel pengeregn på vej til både bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere fra top til bund - også de forhenværende.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE