Tip os
Log ind

ALK-topchef: Det kan ikke sammenlignes med Stallergenes

carstenhellmann.jpg Medicinal & Biotek:

Produktionsproblemerne på en fransk fabrik vil kun have en meget begrænset effekt på ALK's forretning og kan ikke sidestilles med den franske Rival Stallergenes' produktionskvaler i 2016, siger adm. direktør Carsten Hellmann. Det danske selskab er allerede i gang med en omfattende opgradering af kvalitetskontrol og compliance i sit globale produktionsapparat.

Nordisk Bayer-boss hylder banebrydende blodfortynder

bayer logo.JPG Medicinal & Biotek:

Præsentationen af nye positive data for Bayers blodfortynder Xarelto er ifølge chefen for selskabets skandinaviske forretning ”et af de mest ikoniske øjeblikke” i hans lange karriere i life science. Lægemidlet, som allerede sælger for et tocifret milliardbeløb årligt, begår sig dog på et område, hvor konkurrencen er ”stenhård”.

Senator går ind i indianersag

RITZAU_60841525-red.jpg Medicinal & Biotek:

Den amerikanske senator Sherrod Brown vil nu kigge nærmere på Allergans "indianerfinte" i håb om at lukke det smuthul, der gør det muligt for medicinalselskaber at skærme patenter for konkurrence ved at give dem til stammer, som er underlagt immunitet.

GULDREGN
Pengeregn over Genmab-medarbejdere

Endnu er midlerne bundet i warrants, men værdien af incitamentsordningen i biotekselskabet Genmab er opsigtsvækkende. Og der er en potentiel pengeregn på vej til både bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere fra top til bund - også de forhenværende.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE