MedWatch

Medicinal & Biotek

Bayer-boss afviser pipeline-problemer

Ifølge direktøren for tyske Bayers medicinalforretning mener modsat flere analytikere, at man står med en stærk klinisk pipeline, som kan afbøde faldet, når selskabet kerneprodukt Xarelto løber af patent i 2024. Man har dog netop set et antibiotikum mod lungebetændelse fejle i fase 3.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Biogen henter ny direktør til finansafdelingen

Amerikanske Biogen fortsætter ændringerne i de øverste ledelseslag. Denne gang har man hentet en ny finansdirektør ind, der blandt andet kommer til at stå for Biogens forretningsplanlægning og investorrelationer.

Danske medicinalselskaber er godt rustet til nye persondataregler

Når EU til maj næste år strammer på reglerne om beskyttelse af persondata, er det med en medicinalbranche, der er godt forberedt. Det står i kontrast til dele af det øvrige erhvervsliv, der endnu ikke har sat sig ind i den vel nok mest omsiggribende ændring af reglerne på området i nyere tid.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier