MedWatch

Medie: Teva vil fyre op mod 6000 ansatte

Den israelske medicinalkoncern Teva vil skille sig af med op mod 6000 medarbejdere, svarende til 11 pct. af sin globale arbejdsstyrke. Det skriver en lokal avis ifølge Bloomberg.

Den israelske medicinalkoncern Teva Pharmaceutical Industries gør sig klar til at skille sig af med godt en tiendedel af sin globale arbejdsstyrke.

Det skriver Bloomberg med henvisning til en historie i den israelske avis Calcalist.

Teva, som er verdens største producent af generisk medicin, planlægger ifølge avisen at sige farvel til mellem 5000 og 6000 medarbejdere i de kommende år. Det svarer i yderste instans til 11 pct. af arbejdssstyrken i selskabet, som havde 57.000 ansatte på lønningslisten ved udgangen af 2016, skriver Bloomberg.

Teva har ikke selv ønsket at kommentere på historien, og der er ikke nogen indikation af, hvor avisen har sine informationer fra. Men ifølge Calcalist kan selskabet spare 2 mia. dollars ved at skille sig af med 5000 ansatte.

Teva skrotter milliardprojekt hos Bjarke Ingels Group

Teva får hjælp fra uventet kant

Israelsk kopiproducent overvejer markant frasalg

Generikaopkøb hjælper Teva til solid vækst

Teva skal have ny topchef

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste MedWatch anbefaler

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier