MedWatch

Fem nye børsnoteringer på vej

Børsnoteringerne fortsætter blandt life science-selskaber i USA. 5 nye virksomheder har annonceret børsplaner i løbet af denne uge.

Life science-selskaberne har nærmest oversvømmet de amerikanske børsmarkederne de seneste mange måneder, og det har afstedkommet spekulationer om, hvornår boblen vil briste. Men det ser ikke ud til at blive lige med det samme, skriver branchemediet FierceBiotech.

Går gassen af biotek-børsballon?

Således har fem nye virksomheder i løbet af denne uge annonceret planer om at lade sig børsnotere, skriver mediet og tilføjer, at selskaberne i alt håber at kradse op til 278,2 mio. dollar ind, hvilket svarer til godt 1,5 mia. kroner.

Det drejer sig om selskaberne NephroGenex (37 mio. dollar), Concert Pharmaceuticals (80 mio. dollar), Flexion Therapeutics (70 mio. dollar), Eagle Pharmaceuticals (52,8 mio. dollar) og Amedica (38,4 mio. dollar).

Der er dog tegn på, at de mørke skyer begynder at samle sig over solstrålehistorierne. Således oplyser Renaissance Capital, som analyserer børsnoteringer, ifølge mediet, at mange nynoterede selskaber har set deres værdi falde markant, siden de gik på børsen.

Og mange har også været nødsaget til, at skære i udbudsprisen og øge antallet af udbudte aktier for at nå deres mål. Indtil videre har det dog tilsyneladende ikke taget modet fra de håbefulde selskaber.

Børs-bonanza fortsætter ufortrødent

Biotek-børsfesten fortsætter

Læs historien fra FierceBiotech her.

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste MedWatch anbefaler

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier