MedWatch

Fem nye børsnoteringer på vej

Børsnoteringerne fortsætter blandt life science-selskaber i USA. 5 nye virksomheder har annonceret børsplaner i løbet af denne uge.

Life science-selskaberne har nærmest oversvømmet de amerikanske børsmarkederne de seneste mange måneder, og det har afstedkommet spekulationer om, hvornår boblen vil briste. Men det ser ikke ud til at blive lige med det samme, skriver branchemediet FierceBiotech.

Går gassen af biotek-børsballon?

Således har fem nye virksomheder i løbet af denne uge annonceret planer om at lade sig børsnotere, skriver mediet og tilføjer, at selskaberne i alt håber at kradse op til 278,2 mio. dollar ind, hvilket svarer til godt 1,5 mia. kroner.

Det drejer sig om selskaberne NephroGenex (37 mio. dollar), Concert Pharmaceuticals (80 mio. dollar), Flexion Therapeutics (70 mio. dollar), Eagle Pharmaceuticals (52,8 mio. dollar) og Amedica (38,4 mio. dollar).

Der er dog tegn på, at de mørke skyer begynder at samle sig over solstrålehistorierne. Således oplyser Renaissance Capital, som analyserer børsnoteringer, ifølge mediet, at mange nynoterede selskaber har set deres værdi falde markant, siden de gik på børsen.

Og mange har også været nødsaget til, at skære i udbudsprisen og øge antallet af udbudte aktier for at nå deres mål. Indtil videre har det dog tilsyneladende ikke taget modet fra de håbefulde selskaber.

Børs-bonanza fortsætter ufortrødent

Biotek-børsfesten fortsætter

Læs historien fra FierceBiotech her.

Forsiden lige nu

Store danske medicinalvirksomheder satser på Colombia

De største spillere i den danske medicinalbranche rejser torsdag til Colombia med Dansk Industri i jagten på nye markeder. Middelklassen er eksploderet i det latinamerikanske land, og det har sat større krav til velfærd og sundhedsvæsenet højt på dagsordenen.

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Seneste MedWatch anbefaler

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier